Ви такого не очікували: Клопотенко шокував українців «полуничною заявою»
Зараз сезон полуниці, проте не всі знають, що її можна їсти у найрізноманітніший спосіб
Зараз у розпалі сезон полуниці. І, хоча українці традиційно сприймають цю ягоду як складову десертів, шеф-кухар Євген Клопотенко радить подивитися на неї трошки ширше.
Клопотенко пропонує думати про полуницю, як про помідори, і, відповідно, додавати до неї все те, що додали б до помідорів.
Його топстрав із полуницею має такий вигляд:
- Полуниця+сметана — поза часом
- Полуниця+сир. Загорнути в листове тісто і запекти
- Полуниця + оливкова олія + свіжомелений перець +твердий витриманий сир
Джерело: інстаграм Євгена Клопотенка
Радіо Трек: НОВИНИ