Куди подіти скошену траву: хитрощі, про які багато людей не знають

Пропонуємо 4 варіанти застосування непотрібної зелені

Скошувати траву час від часу доводиться усім власникам приватної ділянки (і не тільки). При цьому мало хто знає, що здавалося б непотрібну траву можна використати з користю для тієї ж ділянки  

Є відразу кілька варіантів, що можна зробити зі скошеною травою.

Мульча

Траву можна залишити прямо на грядках. Вона захистить рослини від перегрівання і буде запобігати пересиханню ґрунту.

Компост

Згодом ця трава насичуватиме землю й рослини, які ви там посадите, азотистими компонентами і, виділяючи тепло, з настанням нового сезону допоможе швидше прогріти грядки й отримати ранній врожай.

Добрива

Свіжа трава прекрасно підходить для приготування настоїв. У такому засобі буде багато азоту, калію, заліза та інших корисних для рослин елементів.

«Освіжувач повітря»

Також дачники застосовують траву для того, щоб прибрати неприємний запах у вуличному туалеті. Кілька жмень свіжоскошеної трави просто закидають у вигрібну яму – це допоможе на деякий час прибрати «аромат» з цього важливого для багатьох дачників місця.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень