Неочікуване застосування перекису водню: Виведе плями, вб'є грибок і відмиє фрукти

Про такі методи застосування перекису водню ви ще не знали

Перекис водню маже антисептичні властивості і його можна застосовувати не лише для обробки ран. Пропонуємо вам ознайомитися з новими методами застосування перекису водню у домашніх умовах.

Перекис водню чудово допомагає під час прибирання ванної кімнати

Усім відомо, що у ванній найчастіше можна помітити грибок та плісняву. Нанесіть засіб на брудну поверхню, залишити на 30 хвилин і вимийте. Потім знову нанести тонкий шар перекису водню, аби запобігти появі патогенів.

Перекис водню видаляє плями від вина, крові, трави та інших кольорових забруднювачів

За допомогою перекису можна позбутися плям на білих речах. Нанесіть засіб на тканину, зачекайте хвилин 10 і добре виперіть пляму.

Перекис водню лікує кімнатні рослини

Перекис водню ефективно вбиває грибкові спори на рослинах. Для цього візьміть 4 столові ложки перекису на 1 літр води та обробляйте рослини 2 рази на тиждень.

Перекисом водню можна безпечно мити овочі та фрукти

Перед тим, як покласти овочі та фрукти до холодильника, залиште їх у розчині перекису водню з водою у співвідношенні 60 мл перекису водню на 4 літри води на 20 хвилин. Це дозволить позбутися бактерій та збільшить термін зберігання продуктів.

Джерело: rbc.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень