Відомо, у яких навчальних закладах Рівненщини найбільше щеплених від COVID-19 освітян  

Та де вакцинуються найменше

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

Навчальні заклади, в яких 80% працівників не будуть вакциновані проти коронавірусу, повинні працювати дистанційно.

Такі обмеження щодо роботи введуть у разі виходу регіонів із «зеленої» зони карантину, повідомила координаторка вакцинація на Рівненщині Олена Гандзюк:

– Якщо в регіоні буде оголошено «жовтий» рівень небезпеки, то тоді в школі має бути щеплено не менше ніж 80% працівників, аби школа працювала в очному режимі.

 

Якщо менше – школа переходить на дистанційне навчання. Це стосується не лише шкіл, а й інших навчальних закладів, – розповіла Олена Гандзюк.

Нині на Рівненщині загальний відсоток щеплень серед освітян становить 46%. Однак це нерівномірний розподіл.

– У вищих навчальних закладах – це вищий рівень щеплень, а у віддалених селах – нижчий, – зауважила посадовиця.

На сьогодні найкращий рівень вакцинації серед педагогів – у Селецькій школі №1 колишнього Дубровицького району – 97%, в Острозькій академії – 80%, в Острозькій спеціалізованій школі – 75% та у Національному університеті водного господарства – 72% щеплених працівників.

Крім того, у рівненській школі №12 від коронавірусу вакцинувалися 70% працівників, у ЗОШ № 18 та 15 – 60%. Найнижчий рівень вакцинації фіксують на Сарненщині. На сьогодні у деяких селах району – поодинокі випадки щеплення серед вчителів. Низький рівень вакцинації може бути пов’язаний із релігійною складовою.

Загалом у Рівненській області найкраще вакцинуються від коронавірусу  у Рівному, меншу – у Рівненському районі, ще менше у Вараші, Дубні Сарнах.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень