Відомо, коли стабілізується гривня і яким буде курс валют

Експерти наголошують, що про зниження курсу не йдеться

Курс гривні до іноземних валют має стабілізуватися за 10-12 днів після того, як Нацбанк зняв обмеження щодо курсоутворення для комерційних банків. Про це у телемарафоні розповіла виконавчий директор Незалежної асоціації банків України Олена Коробкова.

– Через 10-12 днів буде нормалізація курсу між «білим» та «сірим» ринком. Зараз вирівняється можливість для банківського сегмента продажу валюти фізичним особам після того, як регулятор зняв 10% обмеження.

 

Тепер банки зможуть купувати валюту за більш привабливим курсом, що припинить розквіт операцій на «сірому» ринку, - каже експертка.

Нагадаємо, раніше НБУ надав роз’яснення щодо начебто скасування фіксованого курсу долара, яке діяло на рівні 29,25 грн, і заявляє, що цей курс залишається чинним для всього безготівкового сегмента, тобто, для більшості операцій на валютному ринку.

Скасування обмежень на курс продажу валюти стосуються виключно готівкового валютного ринку.

Джерело: zn.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень