Відомий український співак опинився на операційному столі

Його госпіталізували зі зйомок шоу «МастерШеф»

Відомий український співак Ivan Navi повідомив в Instagram про те, що днями йому зробили операцію. В лікарню артиста доставити зі знімального майданчика шоу «МастерШеф» - він змагався з зірковими колегами за звання найкращого.

Спочатку співака непокоїв біль у шлунку, однак знеболювальні уколи лікаря на місці не допомагали.

Ось як це все описує сам Ivan Navi:

Зі знімального майданчика на операційний стіл. Такого у мене ще не було. Зараз відходжу від операції, яку зробили в клініці інституту хірургії ім. Шалімова. На зйомках у мене трапився приступ апендициту. Пів дня я думав, що це просто прихопив шлунок, спазм, але знеболюючі, які мені колов лікар на майданчику, не допомагали. Лікар зробив пальпацію живота і сказав, що не виключає апендицит і рекомендує поїхати в лікарню. На той момент я вже майже не міг стояти на ногах.
Хірург після операції сказав, що апендикс міг розірватись в будь-який момент, а операція була набагато складніша, ніж планували. Але зараз вже почуваю себе добре. Буду тепер відновлюватись.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень