Відомий шеф-кухар Євген Клопотенко поділився рецептом «найтоповішого» хліба

А також дав посилання на більше рецептів цього виробу

Рецептом житнього хліба поділився у соцмережі Фейсбук столичний шеф-кухар, ресторатор, телеведучий Євген Клопотенко:

З'єднуєте 250г пшеничного борошна зі 100г житнього і 1 ст. л. конопляного (за бажанням).

 

З одного боку миски кидаєте 12 г розкришених живих дріжджів, з іншого - 1 ч. л. солі і 1 ст. л. цукру.

 

Додаєте 250 мл теплої води і 2 ст. л. соняшникової олії.

 

За словами Клопотенка, можна ще додати соняшникового насіння. Це посилить смак. І з цього всього потрібно замісити тісто, щоб воно стало гладеньким та еластичним. 

 

Формуєте кульку, перекладаєте в миску, накриваєте рушником і лишаєте в теплому місці на 50 хвилин.

 

Коли той малий збільшиться у 2-3 рази, обімніть його руками, сформуйте хлібчик, перекладіть на деко з пергаментом і накрийте рушником.

 

Дайте йому ще 30 хвилин спокійно подихати.

 

Потім печіть 40 хвилин при 180 градусах.

Більше рецептів житнього хліба Євген Клопотенко рекомендував шукати за цим посиланням

Радіо ТРЕК у Telegram і Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Знайдена картка Приватбанку

 Знайдена картка Приватбанку, універсальна. Територія газотрону. Поверну власнику який назве останні чотири цифри. +380975244009 [media=267008]

Знайдене пенсійне посвідчення

20.01.2022 на вул.Чорновола у Рівному водій VW Sharan BK2748CH Маркушевський В.О. втратив своє пенсійне посвідчення. Аби забрати документи завертайтесь за номером 0677954878

Ключі

Знайдено ключі, на вулиці Вербовій у Рівному біля кафе «Любава». Поверну власнику +380680393490 [media=266598]

Більше оголошень