Відомий шеф-кухар Євген Клопотенко поділився рецептом «найтоповішого» хліба

А також дав посилання на більше рецептів цього виробу

Рецептом житнього хліба поділився у соцмережі Фейсбук столичний шеф-кухар, ресторатор, телеведучий Євген Клопотенко:

З'єднуєте 250г пшеничного борошна зі 100г житнього і 1 ст. л. конопляного (за бажанням).

 

З одного боку миски кидаєте 12 г розкришених живих дріжджів, з іншого - 1 ч. л. солі і 1 ст. л. цукру.

 

Додаєте 250 мл теплої води і 2 ст. л. соняшникової олії.

 

За словами Клопотенка, можна ще додати соняшникового насіння. Це посилить смак. І з цього всього потрібно замісити тісто, щоб воно стало гладеньким та еластичним. 

 

Формуєте кульку, перекладаєте в миску, накриваєте рушником і лишаєте в теплому місці на 50 хвилин.

 

Коли той малий збільшиться у 2-3 рази, обімніть його руками, сформуйте хлібчик, перекладіть на деко з пергаментом і накрийте рушником.

 

Дайте йому ще 30 хвилин спокійно подихати.

 

Потім печіть 40 хвилин при 180 градусах.

Більше рецептів житнього хліба Євген Клопотенко рекомендував шукати за цим посиланням

Радіо ТРЕК у Telegram і Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Собаку по кличці Сем шукають у Рівному

Пес втік після обстрілів. Він має довгу світлу шерсть, довгі лапи та гострі вуха. Може бути в районі Віденської, Щасливого, Мототреку або Радіозаводу. Номери власників: 068-28-97-319 або 068-041-14-08

У Рівному знайшли посвідчення учасника бойових дій

У Рівному на зупинці 12 школа, знайшли посвідчення учасника бойових дій. Документ виданий, на ім'я Рогожніков Віктор Петрович. За деталями звертайтесь за номером: 099 92 60 612

У Рівному знайшли техпаспорт на прізвище Поліщук

У Рівному 1 листопада знайдено техпаспорт, в районі масив Київський. Документ виданий, на ім'я Поліщук Наталія Володимирівна. За деталями звертайтесь за номером: 096 118 5225

Більше оголошень