

А також дав посилання на більше рецептів цього виробу
Рецептом житнього хліба поділився у соцмережі Фейсбук столичний шеф-кухар, ресторатор, телеведучий Євген Клопотенко:
З'єднуєте 250г пшеничного борошна зі 100г житнього і 1 ст. л. конопляного (за бажанням).
З одного боку миски кидаєте 12 г розкришених живих дріжджів, з іншого - 1 ч. л. солі і 1 ст. л. цукру.
Додаєте 250 мл теплої води і 2 ст. л. соняшникової олії.
За словами Клопотенка, можна ще додати соняшникового насіння. Це посилить смак. І з цього всього потрібно замісити тісто, щоб воно стало гладеньким та еластичним.
Формуєте кульку, перекладаєте в миску, накриваєте рушником і лишаєте в теплому місці на 50 хвилин.
Коли той малий збільшиться у 2-3 рази, обімніть його руками, сформуйте хлібчик, перекладіть на деко з пергаментом і накрийте рушником.
Дайте йому ще 30 хвилин спокійно подихати.
Потім печіть 40 хвилин при 180 градусах.
Більше рецептів житнього хліба Євген Клопотенко рекомендував шукати за цим посиланням.
Радіо ТРЕК у Telegram і Viber: 063-73-4-106-4
Радіо Трек: НОВИНИ
Українська вчителька отримала «розрив свідомості» від зарплатні у Німеччині
В Україні хочуть ввести жорстку заборону в магазинах: що не можна буде купити
Які цифри у даті народження означають, що на вас чекає велике щастя в особистому житті?
Під захистом Всесвіту: 4 знаки Зодіаку, яких буде супроводжувати удача весь 2025 рік
Доля за роком народження: яке ваше закодоване призначення?
У Рівному поряд з кафе "Fortissimo" знайдено пенсійне посвідчення, на ім'я Ремізова Віра Олексіївна За деталями звертайтесь за номером: +380964330774
У Рівному шукають вівчарку по кличці Луна. Зелений ошийник, зникла в районі Боярки 5 лютого. Номери власників: 0969732925
Біля магазина «Копійка» на розі вулиць Грушевського та Гайдамацької (колишня Струтинської) знайшли ключі. Телефонувати за номером: 0689097415