Хліб без борошна і дріжджів: і корисно, і смачно

Найприємніше, що готується він швидко і легко!

Цей смачний домашній хліб точно сподобається всім вашим рідним! Рецепт нескладний, а хліб виходить апетитним. До речі, він може зберігатися близько тижня, що також дуже зручно. Таку смакоту ви не купите в хлібному магазині, інформує Ukr.Media.

Хліб виходить і корисним, і дуже смачним. Можна використовувати його для ранкових бутербродів або денного перекусу, а також брати з собою в дорогу. Сподобається всім, хто дотримується правильного харчування!

Інгредієнти для опари:

1 ст. - насіння соняшника

0,5 ст. - подрібненого насіння льону

0,5 ст. - фундука (можна замінити на волоський горіх)

1,5 ст. - вівсяних пластівців

4 ст. л. - висівок

1 ч. л. - солі

1 ст. л. - бурого цукру

3 ст. л. - рослинної олії

1,5 ст. - води

Подрібніть фундук (або волоські горіхи). У глибокій мисці змішайте всі сухі інгредієнти. Не забувайте про сіль і цукор! Знову ретельно перемішайте. В окремій ємності змішайте воду з рослинною олією. Трохи збийте, а потім влийте в суху суміш. Ретельно перемішайте всі інгредієнти і залиште на 2 години.

Викладіть суміш у силіконову форму для випікання. Поставте у духовку і випікайте протягом 20-25 хв при температурі 180 градусів. Дістаньте хліб із силіконової форми, переверніть, а потім покладіть його на деко. Печіть ще півгодини при температурі 180 градусів.

Ось і все, корисний фітнес-хліб готовий.

Смачного!

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Теги: хліб
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень