Відома група крові з найменшим ризиком інсультів та інфаркту

Ця група не маж білків які викликають ущільнення судин та провокують появу тромбів

Звісно, це зовсім не означає, що люди з такою групою зовсім не мають проблем з серцево-судинною системою, втім ризики у них справді менші.

Люди з А (II), В (III) та АВ (IV) групами крові частіше від людей з групою 0 (I), страждають на серцеві напади та серцеву недостатність, - дійшли висновків фахівці Американської кардіологічної асоціації.

Від так у зоні підвищеного ризику власники II, III, та IV  груп. Натомість люди з I групою можуть менше перейматися через хвороби серця, але у жодному разі це може бути підставою скасувати запланований візит до лікаря.

Наприклад власники II та III групи крові мають на 8% більше ризиків серцевого нападу, ніж люди з 1 групою, а також на 10% більше ризиків серцевого нападу.

- Людей з А (II) або В (III) групами крові на 51% більш схильні до розвитку тромбозу судин і на 47% більше мають шансів на розвиток легеневої емболії, — кажуть в асоціації.

Люди з I групою крові менше страждають через проблеми з серцем, які пов’язані переважно з запаленням. У першої групи немає білків які провокують ущільнення судин та артерій, а саме це призводить до утворення тромбів та серцевих захворювань.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень