Видалити чи усе ж залишити: що роблять досвідчені дачники із квітами на перці?

Цей метод допоможе помітно збільшити урожай

На врожайність будь-якої культури, зокрема і перцю, впливає одразу кілька факторів. Це і якісний насіннєвий матеріал, і родючість ґрунту, і формування рослин за усіма агротехнічними правилами.

Про останній пункт ми й поговоримо далі, адже саме в цьому питанні при вирощуванні перцю виникає найбільше суперечностей.

Так, одні городники вважають, що коронній квітці не місце, тоді як інші дають їй право на життя

 

Щоб вирішити, як же вчинити, треба спершу розібратися, у чому полягає роль квітки, яка розташовується у першій розвилці по стеблі.

Вся річ у тому, що ця квітка забирає більшу частину поживних речовин, тоді як решті залишається мізерна частина корисностей. Це призводить до того, що розвиток листя гальмується, зав'язується менше плодів, та й ті – деформуються.

Саме тому професійні аграрії наполягають на видаленні коронної квітки.

До речі, вона з’являється не на всіх рослинах - ймовірно, перці самі позбавляються квітки, що ще раз доводить необхідність від неї позбавитись.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень