Чи ходитимуть тролейбуси від РЗВА до вулиці Млинівської у Рівному?

Петиція від громадян з проханням запровадити такий тролейбусний маршрут набрала 300 голосів, необхідних для її розгляду владою міста

Поки що з центру міста до Рівненського заводу високовольтної апаратури (РЗВА) на вулиці Білій доїжджає тролейбус №1, але далі до Млинівської він не їде 

Тож петицію розглянули і міський голова Володимир Хомко надав таку відповідь: 

За результатами розгляду інформуємо, що вартість будівництва контактної мережі вищезазначеної ділянки протяжністю 4,5 км становить 47,9 млн грн. Будівництво включає в себе: проект будівництва, встановлення опор в кількості 210 штук, контактний дріт 9,7 км, кабельні лінії постійного струму 600 В, кабельні лінії 10 кВ.      

 

При додатковому фінансуванні  КП “Рівнеелектоавтотранс” буде враховано пропозицію  щодо будівництва нової тролейбусної контактної мережі від РЗВА до вулиці Млинівської, або закупівля тролейбуса з опцією автономного ходу.

З цієї відповіді було не зовсім зрозуміло, чи будуть цю тролейбусну лінію будувати, чи виділять на неї кошти.

Тож ми звернулися за коментарем до начальника міського управління транспорту і зв'язку Віталія Миронюка. Він поінформував: 

Грошей нема ні на мережу, ні на тролейбуси. То яка може бути відповідь?

 

Раптом зваляться з неба гроші, багато їх буде – будем будувати. Але є черговість. Є спочатку Волинської Дивізії-Євгена Коновальця, де спальний район: до 20 тисяч населення. Потім є Вербова-Олени Теліги-Макарова, де багато дев’ятиповерхових будинків. А тоді ще є третій пункт: зоопарк-Басівщина, куди також треба запустити тролейбус. І четвертою по черзі може бути лінія від Білої (РЗВА - Рівненський завод високовольтної апаратури) до вулиці Млинівської. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень