На нові тролейбуси грошей немає. Зате проїзд у старих не подорожчає

Поки не дорожчатиме й проїзд у маршрутках

Про це розповів начальник управління транспорту та зв’язку Рівнеради Віталій Миронюк. Він відзначає, що до управління ніяких пропозицій щодо підняття ціни на проїзд в громадському транспорті міста не надходило.

Також в цьому році заплановано збільшення кількості транспорту. Зокрема, за рахунок закупівлі нових дуобусів. Втім, коли вони з’являться в місті та на які маршрути вони вийдуть, Віталій Миронюк не сказав, пославшись на відсутність грошей на дуобуси:

Поки що немає грошей, щоб закупляти. Як тільки буде прийнято рішення про виділення коштів, буде оголошено тендер, і після того будемо коментувати, перше, скільки їх буде, друге, який маршрут вони будуть обслуговувати.

Нагадаємо, закупівлю нових дуобусів ще в кінці минулого року анонсував міський голова Рівного Володимир Хомко. В ефірі Радіо Трек тоді він розповів, що у місті на два маршрути планують придбати 6 нових дуобусів. На це планують виділити 50 млн грн.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень