Закон забороняє, але вихід є: влада Рівного - про продовження маршруту №34 за місто

Петицію рівнян з проханням продовжити маршрут Рівного №34 до села Біла Криниця у Рівненському районі влада задовольнити не може

Ця петиція на сайті міськради Рівного лише за шість днів набрала 169 підписів з необхідних 300. Але закон забороняє продовжувати міські маршрути за місто.

Втім, виявляється, незважаючи на законодавчі заборони, один міський маршрут з виїздом з міста у Рівному є. Окрім цього, є спосіб законно продовжити міські маршрути до Білої Криниці чи будь-якого іншого навколишнього населеного пункту.  

Подробиці розповідає начальник міського управління транспорту і зв’язку Віталій Миронюк:

Єдиний маршрут з частковим порушенням є до села Колоденка Рівненського району. Але там є виправдання: якщо по вулиці Рівненській їдуть, то з правої сторони, де автодром, є міські будівлі і міські мешканці, а з лівої сторони - це приміські. Міський голова це питання розглядає у такій площині: сьогодні будь-яка громада має право приєднатись до будь-якої громади. Біла Криниця чи інші населені пункти приєднуються до міста – автоматично вирішується питання надійного транспортного забезпечення. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень