Змусити не можуть, мусять просити: влада Рівненщини безсила перед ростом цін на проїзд

Тож закликала перевізників "не забувати про пасажирів"

З листом до перевізників, частина яких вже підвищила плату за проїзд у маршрутках, звернувся заступник голови Рівненської облдержадміністрації Ігор Тимошенко:

Керівництво Рівненської облдержадміністрації з повагою ставиться до самостійної політики підприємців формувати тарифи на перевезення. Однак, ми закликаємо перевізників не забувати і про пасажирів, які користуються їхніми послугами. Адже значного зростання доходів люди не мають.

У листі також закликали перевізників з розумінням поставитися до фінансових можливостей жителів Рівненщини та суттєво не підвищувати вартість ...квитків (до речі, квитків, які б підтверджували кількість перевезених пасажирів і давали уявлення про реальні доходи перевізників, у маршрутках на Рівненщині не видають - Ред.).

Ігор Тимошенко також зауважив, що "держава зробила вагомі кроки на підтримку перевізників та економічного розвитку автопідприємств". Що це за кроки - не уточнив. Втім, судячи з наступного тексту листа, малося на увазі те, що майже два роки тому держава дозволила перевізниками самостійно встановлювати тарифи на проїзд.

Втім, цей лист влади не має жодної юридичної сили, щоб стримати ріст цін на проїзд у маршрутках. Тож тільки від доброї волі перевізників залежатиме, чи вони до нього прислухаються. 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Теги: маршрутки
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень