Від класики до сміливих експериментів: 7 осінніх спідниць, які гарантовано привернуть увагу (ФОТО)

Знайдіть свій ідеальний образ

Цієї осені у вас ще є можливість підкреслити свої ніжки в стильних спідницях та створити дивовижні «луки». Якщо ви не знаєте, що зараз в моді, ось кілька порад, як стати наймоднішою.

Спідниця з принтом

Леопардовий принт все ще залишається на піку популярності і продовжуватиме бути в тренді до кінця осені. Якщо у вас є спідниця з таким принтом, не бійтеся експериментувати та привертати увагу — це виглядає дуже стильно.

Джинсова максіспідниця

Ця спідниця поєднує в собі зручність і стиль. Вона підходить практично для будь-якої фігури. Просто оберіть правильний «верх», щоб витримати пропорції та підкреслити свої переваги.

Мініспідниця

Тепла осінь — ідеальний час, щоб насолодитися короткими спідницями. Встигніть похизуватися стильними «луками» в останні бездощові дні. Це модно і елегантно!

Шкіряна спідниця

Якщо ви любите бути в центрі уваги, цей варіант для вас. Не обмежуйтеся лише чорним кольором — зверніть увагу на шоколадні та бордові відтінки.

Костюмний стиль

Класика жанру, яка ніколи не виходить з моди. Такі спідниці легко поєднувати з легким осіннім взуттям або високими чоботами, що робить їх універсальними для похолодання.

Біла спідниця

Поки погода дозволяє, не пропустіть можливість «вигуляти» білий одяг. З акцентним чорним паском на талії вона виглядає дуже стильно, тому використайте цю нагоду, поки немає дощів.

Джерело: rbc.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анастасія Коваль

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень