Замша — тренд 2024 року: Як створити стильний осінній образ з цим елегантним матеріалом (ФОТО)

Найстильніші речі із замші

Осінь вже на порозі, і модниці активно оновлюють свої гардероби. Зверніть увагу на вироби із замші, яка стала головним трендом 2024 року.

Замша цього сезону стане вашим ключовим матеріалом для створення стильних і актуальних образів. Не бійтеся експериментувати і додати цей елегантний матеріал до вашого осіннього гардеробу.

Замшеві штани

Для створення повсякденних образів у осінній сезон оберіть замшеві штани світло-коричневого відтінку. Скомбінуйте їх з чорним топом, елегантним піджаком і трендовими балетками з мініатюрним бантиком для ідеального вигляду.

Замшевий тренч

На перші прохолодні дні осені підійде тренч із замші. Поєднайте його з блакитними джинсами і базовою футболкою або майкою, щоб створити стильний і комфортний образ.

Замшеві сумки

Містка замшева сумка коричневого відтінку стане невід’ємною частиною осіннього гардеробу. Вона додасть вишуканості навіть найсуворішому офісному луку.

Замшеві спідниці

Вибирайте замшеві спідниці будь-якої довжини — від міні до максі. Вони чудово виглядатимуть як зі святковими блузками, так і з худі. Доповніть образ замшевими піджаками або тренчами.

Замшевий піджак

Замшевий піджак коричневого відтінку — одна з найбільш трендових речей осені 2024 року. Поєднуйте його як із прямими джинсами для повсякденних образів, так і з ошатними сукнями для виходу в світ.

Джерело: rbc.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анастасія Коваль

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень