Емілі Ратаковскі показала взуття, яке буде хітом осені 2024: з чим його можна поєднати (ФОТО)

Цікава стилізація з літніми образами

Емілі Ратаковскі показала взуття, яке стане трендом осені 2024 року. Модель вирішила експериментувати з образом, додавши до свого повсякденного образу масивні байкерські черевики. Це взуття вдало збалансовує її ніжний стиль.

Хоча поєднання закритих високих чобіт з трикотажними шортами може здаватись незвичним для літньої погоди, цей експеримент виглядає цікаво і робить образ особливим.

Той факт, що Емілі Ратаковскі вирішила носити їх із літнім вбранням у середині липня, показує, що вона не чекає, поки всі почнуть носити трендові речі сезону, – зазначає джерело.

Джерело: obozrevatel

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анастасія Коваль

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень