Секрети осіннього шику: замшеві куртки як головний тренд (ФОТО)

Модний хіт

Хоча ми ще насолоджуємося теплом і сонцем, осінь вже близько, і час подумати про стильний і функціональний верхній одяг. Класичний тренч залишається чудовою основою, але цієї осені 2024 року варто розглянути й інші варіанти.

Серед актуальних трендів: тренчі і плащі з напівпрозорих матеріалів, робітнича куртка з виразним комірцем і численними кишенями, а також жакет як ідеальний верхній шар для не дуже прохолодної погоди.

Але є ще одна новинка, яка перевершила всі ці категорії за популярністю. Це модна куртка з кольорової замші, яка вже завоювала популярність серед найстильніших дівчат в Instagram.

Замша повернулася в моду, спершу в аксесуарах: від гірчичних до темно-вишневих замшевих сумок, які заполонили Instagram і колекції улюблених брендів. Тепер настала черга верхнього одягу. Найактуальніший варіант такої куртки — розслаблений оверсайз у шоколадній палітрі. Альтернативний варіант — замшевий жакет для осені 2024 року.

Джерело: cosmo.com

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анастасія Коваль

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень