Які сукні слід уникати жінкам 55+: фасони, що виглядають безглуздо та старять (ФОТО)

Створіть свій унікальний та гармонійний гардероб

 

 

Не важливо, скільки вам років — важливо, як ви почуваєтеся! Однак з віком фігура змінюється, і вибір суконь потребує особливої уваги. Декілька фасонів, які раніше могли виглядати стильно, можуть у зрілому віці підкреслити недоліки фігури. Ось п’ять моделей суконь, від яких краще утриматися після 50 років.

Мінісукні

Мінісукні не завжди підходять навіть молодим дівчатам, адже не кожна має ідеальну фігуру для такого фасону. Для жінок після 50 років такі сукні можуть виглядати безглуздо і навіть додати віку.

Сукні які не мають форми

Сукні-мішки або вільні фасони можуть тільки погіршити ситуацію, якщо ваша фігура змінилася. Вони роблять силует ще більш об’ємним і приховують елегантність, якою ви могли б володіти.

Сукні в горизонтальну смужку

Горизонтальні смужки можуть візуально розширювати фігуру. Якщо вам подобаються принти, краще обирати вертикальні смужки, які допомагають візуально подовжити силует.

Сукні А — силуету

Цей фасон може створити дисбаланс між верхньою та нижньою частинами тіла, роблячи низ важким, а верх — занадто вузьким. Це може підкреслити недоліки фігури та старити.

Сукні з квітковим принтом

Флористичні принти можуть виглядати як бабусині халати, якщо їх неправильно підібрати. Квіткові сукні можуть зробити образ менш сучасним і додати віку.

Які сукні краще вибрати?

Жінкам після 50 років стилісти радять обирати сукні довжини максі, які виглядають елегантно та підходять багатьом. Сукні з широкою спідницею, що маскує талію, створять загадковий вигляд. Сукні-сорочки й сукні-футляри підходять тим, хто займається спортом і зберіг стрункість.

Не забувайте про вільний крій до середини ікри, сукні зі спідницею-сонцем, яку можна доповнювати звуженим жакетом. Вибирайте принти, які не додають об'єму, наприклад, легку клітинку або вертикальні смужки. Правильні аксесуари та взуття також допоможуть вам виглядати бездоганно.

Джерело: tsn.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анастасія Коваль

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень