Трендові джинси осені 2024: три головні хіти, які варті вашої уваги (ФОТО)

Доповни свій гардероб з наймоднішими моделями

Стилісти вже встигли виділити кілька ключових трендів у світі деніму, які обов'язково стануть популярними. Погляньмо на три основні тренди джинсів, які будуть в центрі уваги цієї осені, і дізнаємося, як їх можна інтегрувати у свій гардероб.

Прямі джинси з мішкуватим кроєм

Хоча прямі джинси завжди були в моді, цього сезону акцент роблять на моделях з легким мішкуватим кроєм. Такий фасон надає образу невимушеного і сучасного вигляду, забезпечуючи при цьому комфорт та свободу рухів.

Світлі джинси

У цьому сезоні світлі джинси набирають популярність як нова альтернатива класичному синьому деніму. Відтінки білого, кремового і молочного додають образу свіжості та легкості, роблячи його більш сучасним і стильним. Для створення модного лука спробуй обрати монохромний образ, поєднавши світлі джинси з відповідними кольоровими елементами одягу.

Широкі джинси з низькою талією

Широкі джинси залишаються фаворитами модниць, але осінь 2024 року приносить новий тренд — моделі з низькою талією. Це повернення до стилю 90-х, яке додає сміливості та унікальності будь-якому образу. Такий фасон не лише виглядає стильно, але й забезпечує максимальний комфорт.

Джерело: cosmo.com.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анастасія Коваль

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень