Модний орієнтир: Дженніфер Лоуренс та її бездоганний жіночий стиль (ФОТО)

Від повсякденних вбрань до дивовижних вечірніх суконь

Новий стиль Дженніфер Лоуренс став чудовим прикладом того, як поєднувати речі з різних світів: оверсайз, але з ідеально підігнаним кроєм; прості речі, але з нотками розкоші; дизайнерська сумка з доступними кросівками; або навіть драматична вечірня сукня зі шльопанцями. Родзинкою образу стали влучні аксесуари, які надавали класичним речам сучасного звучання.

Її стиль легко повторити: широкі штани й біла футболка для теплої погоди, светр і тренч для холодної. Її улюблені сумки — Margaux від The Row і Loewe Puzzle, а взуття варіюється від класичних кросівок до кольорових в'єтнамок.

Лоуренс також вражає на урочистих заходах. На Каннському фестивалі вона обрала червону сукню Dior з чорними сандалями, порушуючи дрес-код, а на вечірці Vanity Fair 2024 з'явилася у прозорій вінтажній сукні Givenchy.

Дженніфер Лоуренс доводить, що стиль — це вираження особистості через одяг. Її образи демонструють, що комфорт і вишуканість можуть йти разом, відображаючи упевненість у собі та радість від носіння одягу.

Джерело: vogue.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анастасія Коваль

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень