Одразу мінус 10 років: осінні омолоджувальні стрижки для жінок за 40 на різну довжину волосся (ФОТО)

Які омолоджувальні стрижки для жінок за 40 радять стилісти

Щоб мати молодий і привабливий вигляд, достатньо вибрати правильну стрижку, яка увиразнить красу та освіжить ваш образ. Цієї осені на піку популярності залишаються багатошарові градуйовані стрижки.

Стилісти пропонують жінкам, які хочуть осучаснити свій стиль і кардинально омолодитися, звернути увагу на 4 найпопулярніші стрижки осіннього сезону-2024. Такі зачіски закривають одразу кілька потреб: маскують вікові зміни на шкірі, надають волоссю екстраординарного об’єму, коригують овал, прибираючи непотрібну важкість у нижній зоні обличчя. Розповідаємо, які омолоджувальні стрижки для жінок за 40 на піку популярності восени 2024 року.

Асиметричний боб з косим чубчиком

Стрижка перебуває на вершині модного олімпу кілька років поспіль, і не дарма. Така багатошарова зачіска з косим чубчиком видовжує обличчя, робить вилиці виразнішими, а погляд – глибоким. Зачіска буде ідеальним вибором для жінок з квадратним і гладким обличчям. Також асиметричний боб здатен прибрати до 10 зайвих років, з такою зачіскою кожна жінка почуватиметься молодою і впевненою у собі.

Піксі з текстурованими пасмами

Ця стрижка сподобалася всім модницям світу, і ось чому. Вона омолоджує, кардинально змінює образ і надає об’єм навіть тонким та ослабленим локонам. Ця зачіска пасуватиме власницям овального і трикутного обличчя. Текстуровані пасма увиразнять вилиці, а косий чубчик, яким варто акцентувати стрижку, приховає вікові зміни на шкірі обличчя. До того ж текстурована піксі зовсім не потребує укладання, волосся лягає у правильну форму одразу після миття.

Каскад

Таку зачіску можна робити на коротке, середнє та довге волосся. Вона перебуває на піку шаленої популярності не один десяток років. А все тому, що каскад здатен омолодити та освіжити образ завдяки техніці стрижки, в якій пасма рухаються під час ходьби. Це надає загальному аутфіту легкості та елегантної грайливості. Зачіска має різні ступені градуювання, що дозволяє кожній представниці прекрасної статі обрати ідеальний варіант для себе, щоб бути приголомшливою та незрівнянною.

Подовжений боб

Варіацій цієї стрижки стільки, що голова йде обертом, тому кожна жінка зможе вибрати для себе саме той, який підкреслить її красу. Подовжений боб підходить для будь-якої форми обличчя та структури волосся. Зачіску роблять на середню довжину волосся, вона додає візуальної густоти та неперевершеного об’єму. А ще подовжений боб кардинально омолоджує, тому кожна пані почуватиметься юною, приголомшливою і досконалою.

Джерело: tsn

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень