Модні стрижки для жінок після 60: Варіанти зачісок, які омолоджують (ФОТО)

За цією зачіскою легко доглядати

Кожен з нас хоче мати гарний вигляд у будь-якому віці. Зробити це легко, якщо правильно підібрати стрижку. Стрижка відіграє колосальну роль у створенні образу.

Найчастіше жінки за 60 носять зачіски з середньою довжиною волосся, або короткі стрижки. На думку стилістів, саме такі варіанти омолоджують жінок.

Одним з найпопулярніших варіантів стрижки для жінок старшого віку є боб-каре. Ця стрижка вважається класикою, що не старіє.

Вона має округлу форму та поєднує в собі елементи двох стрижок: рівного зрізу, як у каре, і виразного об'єму укороченого волосся потиличної частини, як у боба. Таким чином, утворення рваних ліній відбувається на основі рівного контуру. 

Переваги боб-каре

  • Боб-каре завжди має стильний вигляд;
  • Стрижка має гарний вигляд на будь-якому типі волосся;
  • За нею легко доглядати та вкладати. Для цього потрібно використовувати тільки фен і брашинг, підкручуючи волосся біля коріння і створюють ефектну зачіску.

Щоб волосся тримало красиву та стильну форму, стрижку потрібно коригувати. Для підтримання форми та здоров'я волосся стилісти рекомендують підстригатися кожні шість тижнів. 

Ідеї стрижки боб-каре для жінок 60+

2024 року стилісти рекомендують звернути увагу на градуювання, асиметричні стрижки, ретро-стиль і класику.

Існує великий вибір повсякденних та вечірніх укладок, за допомогою яких можна досягти різноманітних та захопливих образів жінкам елегантного віку.

Боб-каре на ніжці

Боб-каре на прямому волоссі

Боб-каре на хвилястому волоссі

Боб-каре з бічним проділом

Боб-каре з проділом посередині

Боб-каре з чубчиком на прямому волоссі

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олена Швидка

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень