Для довгого та короткого волосся: 3 трендові стрижки на літо (ФОТО)

Короткі зачіски знову в моді

Цього літа в тренді багатошарові стрижки, а також подовжений боб та інші варіанти. Трендові стрижки цього літа не потребують особливого догляду.

Деякі з наймодніших літніх стрижок завдяки своїй багатошаровості здатні забезпечити об'єм без особливих зусиль, тоді як інші – обтяжити пухнасте волосся.

 

Невидима багатошаровість

Така стрижка передбачає багатошаровість, але тільки у верхній частині біля вашого обличчя, тоді як кінчики залишаються рівно підрізаними. Ці шари практично непомітні, однак, додають об'єму та пружності волоссю.

Невидиме нашарування працює з більшістю типів волосся, але з кучерявим волоссям потрібно бути обережними. Також, якщо ваше волосся потребує невеликого розгладжування, використовуйте велику круглу щітку під час сушіння феном і додайте трохи фіксаційного спрею біля коріння, щоб надати ще більше об'єму.

Моб-боб

Стрижка моб-боб середньої довжини здатна візуально збільшити об'єм та полегшити укладання, адже навіть без походу в салон краси вона виглядатиме природно та ефектно.

Крім того, з такою стрижкою легко експериментувати - наприклад, зачесати чубчик набік і доповнити пишною голлівудською хвилею.

 

Стрижка лоб

Ще одна трендова стрижка літа – лоб, яка є подовженим варіантом класичного бобу. Довжина стрижки може змінюватись в межах кількох сантиметрів вище або нижче рівня ключиць. Така стрижка здатна зберегти довжину, але при цьому миттєво візуально надати волоссю густоти.

Джерело: 1+1.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олена Швидка

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень