Ви завжди робили це безсенсовно: які продукти не потрібно мити?

Перелік

Ми давно звикли до того, що перед приготуванням продукти потрібно мити. Однак, як виявилося, вимагають цього далеко не всі харчі. 

Які продукти не потрібно мити?

Мало хто замислювався, чому не треба мити м'ясо перед приготуванням. Насправді все просто - велика температура приготування здатна вбити всі бактерії, які ми так ретельно хочемо відмити перед приготуванням.

Крім цього, промивання м'яса перед його термічною обробкою може привести до проблем.

 

Бактерії можуть поширитися по інших поверхнях, наприклад - обробних дошках, після чого потрапити на інші продукти, які мити ви вже не будете.

 

Серед цих продуктів може виявитися і банальна зелень для салату.

 

Чому не можна мити зелень

Зелень теж той продукт, який не варто мити, хоч ми й звикли це робити. Досвідчені кухарі стверджують, що мити зелень не варто тому, що ця дія може значно скоротити термін її зберігання. Для того, щоб зелень була чистою, її досить злегка протерти вологим паперовим рушником.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень