

Перелік
Ми давно звикли до того, що перед приготуванням продукти потрібно мити. Однак, як виявилося, вимагають цього далеко не всі харчі.
Мало хто замислювався, чому не треба мити м'ясо перед приготуванням. Насправді все просто - велика температура приготування здатна вбити всі бактерії, які ми так ретельно хочемо відмити перед приготуванням.
Крім цього, промивання м'яса перед його термічною обробкою може привести до проблем.
Бактерії можуть поширитися по інших поверхнях, наприклад - обробних дошках, після чого потрапити на інші продукти, які мити ви вже не будете.
Серед цих продуктів може виявитися і банальна зелень для салату.
Зелень теж той продукт, який не варто мити, хоч ми й звикли це робити. Досвідчені кухарі стверджують, що мити зелень не варто тому, що ця дія може значно скоротити термін її зберігання. Для того, щоб зелень була чистою, її досить злегка протерти вологим паперовим рушником.
Радіо Трек: НОВИНИ
7 безглуздих шкільних предметів, яким навчали у СРСР
Що сталося з Ані Лорак після весілля: друг зрадниці розповів правду
Найкращі дружини за датою народження
Не лише ціною: чим відрізняється хек від минтая — проста відповідь
З 2026 року таких доларів більше не буде: чи потрібно міняти старі гроші?
Будете їсти банку за раз: рецепт дивовижної заготівлі, з якою зелень залишається, наче з грядки
Українців закликали зробити запас продуктів на випадок аварії на ЗАЕС: оприлюднено список
Що садити в липні, якщо хочете встигнути зібрати урожай
ТОП-3 харчові звички з СРСР, які досі є в кожного з нас
Призводять до безсоння: 7 продуктів, які НЕ можна їсти на вечерю
У Рівному поряд з кафе "Fortissimo" знайдено пенсійне посвідчення, на ім'я Ремізова Віра Олексіївна За деталями звертайтесь за номером: +380964330774
У Рівному шукають вівчарку по кличці Луна. Зелений ошийник, зникла в районі Боярки 5 лютого. Номери власників: 0969732925
Біля магазина «Копійка» на розі вулиць Грушевського та Гайдамацької (колишня Струтинської) знайшли ключі. Телефонувати за номером: 0689097415