Ви не чекали, а ми прислали: Аферисти дурять українців через пошту (ФОТО)

Не попадіться на гачок

Шахраї знайшли легкий спосіб, як виманити у людей гроші через відому службу доставлення. На гачок аферистів «клюнув» рівнянин Олександр.

Днями чоловік отримав з пошти смс-повідомлення з проханням забрати посилку. Оскільки до того на той час «їхала» очікувана посилка, то він без жодних підозр пішов забирати. Шкода лише, що саме цю посилку чоловік не замовляв.

За свою необачність рівнянин заплатив 234 грн шахраям та ще 60 грн пошті за пересилку.  А ще отримав гарний урок на майбутнє та патріотичний дармовис з власним номером телефону

Цього разу трішки заробив Токар Руслан Павлович з Вінниці. Користуючись номером 095 529 81 45 він розсилає дармовиси з номерами телефонів або іменами. Де саме він бере ці телефонні номери – невідомо. Втім, дізнатися чийсь на сьогодні  номер не так і складно. А далі все робить пошта, яка має усі необхідні дані за номером телефону.

Репутацію Руслан Токар має не дуже хорошу.  Всі в голос кажуть, що це шахрай та розповідають власні історії. 

Цікаво, що декілька років тому у місті Каховка Херсонської області також орудував Токар Руслан Павлович. Однак перевірити, чи це одна й та ж людина, не вдалося. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень