У Рівному попрацювали шахраї: представлялися теробороною та поліцією. Брали у валюті

Гроші вимагали нібито на потреби ЗСУ

Фото ілюстративне, жанрове
Фото ілюстративне, жанрове

У Рівному оперативники викрили групу шахраїв, які представлялись теробороною та виманювали в людей гроші. Зокрема, зловмисники незаконно заволоділи коштами рівнянки, погрожуючи відкриттям кримінального провадження за нібито зберігання нею наркотиків.

Ще 19-го березня до поліції звернулася 36-річна рівнянка. Каже, до її квартири прийшли невідомі: один із чоловіків у військовій формі представився представником тероборони, а начебто «поліцейський» був у цивільному, як і третій чоловік, який чекав на вулиці.  

«Коп» почав погрожувати, що відкриє кримінальне провадження відносно неї за незаконне зберігання наркотиків, адже під час обшуку її помешкання заборонені речовини «однозначно знайдуть».

 

Жінка раніше потрапляла у поле зору правоохоронців за аналогічні правопорушення, тож сприйняла це всерйоз і злякалася.

Водночас «силовики» запевняли, що гроші будуть використані на потреби ЗСУ, що й підтвердив «терооборонівець».

За уникнення відповідальності перед законом ті вимагали 2000 доларів, але у рівнянки знайшлося лише півтори - позичені у матері.

Отримавши кошти, чоловіки поспіхом залишили квартиру, а через декілька днів потерпіла проаналізувала ситуацію і зрозуміла, що то були аферисти.

Правоохоронцям вдалося вийти на слід зловмисників. Ними виявилися рівняни: двоє 33-річних та ще один 34-ьох років. Один із них уже притягувався до кримінальної відповідальності за злочини, пов’язані із незаконним обігом наркотиків.

У скоєному вони зізнаються. Наразі вирішується питання щодо повідомлення їм про підозру за фактом шахрайства, вчиненого групою осіб.

Крім того, поліцейські перевіряють їх на причетність до скоєння інших аналогічних злочинів, хоча самі вони запевняють, що так вчинили лише один раз...

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень