Ви б не подумали: пояснили, навіщо телефони в готельних туалетах

Нарешті секрет розкрито

Фото ілюстративне, з мережі
Фото ілюстративне, з мережі

Стаціонарні телефони здаються пережитком минулого.

У будинках і квартирах такі апарати давно не встановлюють, оскільки люди вважають за краще користуватися мобільним зв’язком, а ось в офісах їх ще можна зустріти.

Але ще такі телефони можна знайти в готелях, причому в найнесподіванішому місці – санвузлі. 

Ця традиція з’явилася у минулому, коли про мобільні телефони люди не могли навіть мріяти. Телефонні апарати розміщувалися, як правило, на тумбах.

Але у номерах високої категорії телефони стояли у ванних кімнатах та туалетах. Це було необхідністю багатих бізнесменів, які практично безперервно вели переговори з партнерами, що у різних точках земної кулі. Звичайно, їм потрібно було, щоб у номері було все необхідне для звичного способу життя, зокрема телефони у санвузлах.

У США оцінкою статусу готелів займається організація ААА – Американська асоціація автомобілістів. Найкращі готелі отримували найвищу оцінку “П’ять діамантів”, до 2008 року наявність телефону в туалеті була обов’язковою вимогою для отримання такої оцінки.

Зараз телефон у туалеті можна назвати показником високого статусу готелю, щоб гості розуміли, що тут свято вшановують традиції.

Але є й інше пояснення.

Телефон у туалеті може знадобитися на той випадок, якщо людині стане погано і вона не зможе рухатися, так у неї залишиться можливість покликати когось на допомогу. Особливо це важливо для тих, хто подорожує поодинці або їде у відрядження.

Джерело: DIP

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень