Без моря, зате з моцним бомбосховищем: одесити «заманюють» туриста шаленими знижками (ВІДЕО)

Змушені вполовину знижувати ціни

Фото - Укрінформ
Фото - Укрінформ

У довоєнний час серпень приносив Одесі чимало грошей. Зараз же тут заміноване море, заґратовані пляжі та напівпорожні міські готелі. 

Цьогоріч курортного сезону в місті практично немає, тож власники готелів, ресторанів та кав’ярень Одеси намагаються придумати щось нове, аби заманити до себе туристів.

Плануючи відпустку в Одесі, туристи передусім обирали море, але нині воно заміноване, а нечисленним відпочивальникам лишається вдовольнятися басейнами.

В одному з готелів з десяток басейнів. Усі - з морською водою, але номерний фонд заповнено лише на 20%. Тож адміністрація вимушена бути лояльною:

- Цінова політика цього року знижена практично на 50% порівняно з минулим. Та після 17:00 деякі люди, які не можуть собі дозволити навіть цінову політику 300-500, вони можуть ходити з 50% знижкою 150 грн, - кажуть у закладі.

Більшість пожильців іншого готелю в центрі Одеси - вимушені переселенці, їх розмістили безплатно. А щоб заманити до себе туристів, вдвічі знизили ціни та рекламують своє укриття.

- Фішка нашого готелю - це наше подвір’я - тут тихо, спокійно, затишно.  В нашому готелі є бомбосховище, це бомбосховище після Другої світової війни, власник нашого готелю його зберіг, реконструював, - показують в готелі.

Одеса цьогоріч з курортного міста перетворилася на такий собі транспортно-тиловий хаб, кажуть у мерії. Більшість гостей - вимушені переселенці, і рекордні цифри попередніх сезонів нині недосяжні.

- У нас було понад 3 мільйона туристів, з початком війни до Одеси почало дуже багато приїжджати людей, які виїжджали за межі країни. Якщо казати саме про туристів, то це десь два відсотки, - каже директор Департаменту культури та туризму Олександр Тиховський.

Проте Одеса не зупиняється, тут проводять екскурсії вузенькими вуличками, організовують концерти і проводять вистави. А ще - роблять усе для перемоги. Після неї, кажуть, туристи повернуться в місто самі.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень