Ветерани АТО екстрено збираються у Дубні

Через інспекцію на Донбасі, яку вирішили провести після загибелі українських військових під час перемир'я 

Сьогодні, 10 вересня, захисники-ветерани організовують в Дубні на Острівку, збори. Для того, щоб обговорити дане питання, яке їх наразі найбільше турбує.

- Ми не можемо стояти осторонь подій, котрі відбуваються в нашій країні.

 

Ми бачимо капітулянсько-зрадницьку політику і це не може не обурювати все бойове братерство України, яке боролось та бороться за волю нашої держави. А тепер наші позиції хочуть здати!? Не можна мовчати!

 

Збираємось сьогодні о 18, біля пам'ятника Небесній Сотні. Треба зробити звернення і захистити нашу Армію та Україну. Все в межах закону.

 

Слава Україні, — повідомляє Блогу «Знай більше» керівниця однієї із місцевих спілок ветеранів АТО Тетяна Талавера.

Авторка блогу «Знай більше» Ксеня Галицька пояснила, що

ветерани російсько-української війни з Дубенщини проти інспекції, яку хочуть влаштувати в районі населеного пункту Шуми, бо це «матиме катастрофічні наслідки для нацбезпеки України та для країни в цілому».

Нагадаємо, напередодні на позачерговому засіданні Тристоронньої контактної групи сторони домовилися про спільну інспекцію в Шумах. Українська сторона повинна буде забезпечити питання логістики й гарантувати безпеку всім учасникам інспекції. Про це повідомляє сайт liga.net.

В ОБСЄ, своєю чергою, знову підтвердили, що звинувачення на адресу Збройних сил України «в районі селища Шуми в період з 5 липня по 2 вересня» не мають підстав.

На думку глави української делегації, першого президента Леоніда Кравчука,

«сьогоднішній день дає надію, що режим припинення вогню буде виконуватися і далі всіма сторонами».

6 вересня тишу на Донбасі було порушено: російські формування обстріляли українські позиції — був поранений один з наших бійців, ще двоє бійців підірвалися на мінному полі.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень