Водно-спортивну арену європейського рівня планують побудувати в Дубні

Місто навіть готове надати під зведення спорткомплексу земельну ділянку

З пропозицією побудувати у Дубні сучасний веслувально-спортивний комплекс до голови Рівненської обласної ради Олександра Данильчука звернувся дубенський міський голова Василь Антонюк.

У листі, зокрема, йдеться про те, що Дубно відоме своїми здобутками у водних видах спорту.

Тут підготували 33 майстрів спорту, 5 з яких – міжнародного класу.

 

Відтак, міська влада Дубна вбачає за доцільне створити на території міста новий спорткомплекс для тих, хто займається веслуванням на байдарках і каное.

 

Йдеться про залучення спортсменів з усієї України та про можливість проводити на базі комплексу тренування та спортивні змагання високого рівня.

Крім того, на думку влади міста, цей об’єкт може стати привабливим не лише в контексті розвитку спорту, а й туризму Рівненщини. Звести його планують на одній з водних артерій Дубна.

Місто готове надати під зведення спорткомплексу земельну ділянку та замовити проєктно-кошторисну документацію. У Дубенській міськраді також розраховують на підтримку з обласного бюджету у реалізації цього проєкту. 

Як пояснив керуючий справами виконавчого апарату обласної ради – керівник секретаріату Богдан Сологуб, відповідно до рішення обласної ради №1479 «Про деякі питання співфінансування об’єктів будівництва, ремонту, реконструкції з обласного бюджету», перш ніж замовляти проєктно-кошторисну документацію на будівництво, міська рада має подати відповідні документи на розгляд згаданої комісії обласної ради.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень