Повалені дерева та поранені птахи: негода наробила біди на Рівненщині (ФОТО)

У Дубні

Напередодні надвечір Рівненщиною пройшла стихія.

Найбільше негода «розгулялася» у Дубні. Там була потужна злива, град та шквальний вітер, повідомила на своїй сторінці у Facebook  місцева жителька Марина Горук.

Фото Марини Горук

Багато зламаних гілок, дерев, є такі, які вітер видер з корінням. Весь майданчик на Острівку у величезних гілках. Біля пам’ятного знаку Небесній Сотні зламалось і впало досить велике дерево. Добре, що не в бік пам’ятного знаку і не канатки.

 

Дорога від лодочної станції перекрита зламаними гілками, а сама дорога це вже просто одна велика суцільна калюжа. Стежка від Дівочої вежі вниз теж перекрита зламаним деревом, а сама дорога розбита вщент. На фото видно глибину тріщин – по коліно!

 

Біля міської ради зламалась ялинка і впала на тротуар. У парку Шевченка теж чимало гілок та дерев. Постраждали і голуби, деякі не можуть літати через перебиті ноги та крила, – написала дубенчанка.

[media=191587][media=191590][media=191592][media=191589]

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень