Чи можуть Дубно та Острог «самотужки» змінити колір карантинної зони?

Без втручання Державної комісії з ТЕБ та НС

Острог і Дубно вдасться вивести з червоної зони, якщо подіють обмежувальні заходи.

Такий алгоритм уже спрацював у Рівненському районі, де реєструють усе менше хворих, повідомив перший заступник голови ОДА Сергій Подолін.

Нагадаємо, напередодні до облдержадміністрації надійшло звернення від Острозької міськради. Місцева влада просить виключити райцентр із червоної зони.

Проте обласна комісія ТЕБ та НС зробити цього не може. Рішення щодо встановлення того чи іншого кольору епідемічної зони встановлює Державна комісія з надзвичайних ситуацій, наголосив Сергій Подолін.

Заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін

Саме вона вирішує, які райони та населені пункти включати до однієї з чотирьох можливих зон, зважаючи на рівень поширення коронавірусної хвороби на певній території.

Зауважимо, що у Дубні від початку пандемії зареєстрували 545 випадків інфікування коронавірусом, на сьогодні там 245 активних хворих. У Рівненському районі - загалом 1391 випадок, на сьогодні – 123 недужих.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень