Весела труна, або Похорон ще ніколи не був таким яскравим (ФОТО)

«Після смерті не всі готові лежати у скучному ящику» (с)

У Новій Зеландії працює невелике виробництво, яке спеціалізується на виготовлені оригінальних, яскравих і веселих трун. 

Ідея бізнесу спала на думку Россу Холлу 15 років тому, коли він складав заповіт й почав міркувати, як би він волів, аби поховали його самого. Холл зізнається, що тоді йому подумалося про труну, на якій намальовані яскраве полум’я. Спочатку близькі скептично відреагували на таку ідею, втім – бізнес таки пішов в гору. 

Фірма «Вмируще мистецтво» працює в Окленді, це найбільше місто Нової Зеландії.

 

Серед популярних екземплярів труна у вигляді еклера з кремом, шоколадного батончика, цеглинки Lego й навіть пожежної машини. 

Засновник підприємства переконаний, що на сьогодні похорон - це здебільшого свято життя, а не оплакування смерті. При цьому коштує це задоволення недешево. Труни виробництва «Вмирущого мистецтва» коштують від 2100 до 5000 доларів США.  Проте на переконання Холла, не всі хочуть аби їх ховали у скучних звичайних трунах. 

За роки бізнесу засновник підприємства уже змінив погляди щодо власного поховання. Нещодавно він надіслав дітям листа, у якому просив поховати його у самих тільки леопардових стрінгах. 

Діти сказали, що не прийдуть, - сміється Росс Холл.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень