Як знімок похорону став фотографією року 2020

Це – випадкове фото

Фоторедакторка інтернет-журналу Bird in Flight Льоля Гольдштейн обрала знімок, який найкраще передає атмосферу 2020 року, і пояснила, чому.

Цей знімок український фотограф зі Львова Роман Бордун зробив з балкона своєї квартири в кінці квітня. У труні — його сусід. Церкви були закриті, тому церемонію прощання родичі покійного провели вдома.

Фото Романа Бордуна

Фотографію Роман зробив випадково: він просто визирнув з вікна, побачив кадр і натиснув на кнопку камери. Але завдяки розташуванню об’єктів і світлу зображення виглядає як художнє постановочне фото, - каже Льоля Гольдштейн.

Вона запевняє, що бачила і більш вражаючі за своїм масштабом або трагедійністю знімки — хоча б репортажі з ковідних лікарень.

Але, на її погляд, мало який знімок так лаконічно і переконливо передає дух року, що минає.

Bird in Flight — інтернет-журнал, який висвітлює тенденції сучасної фотографії та публікує роботи авторів з усього світу. Видається фотобанком Depositphotos з 2014 року. У 2018 році видання також запустило міжнародний конкурс новаторської фотографії Bird in Flight Prize, у 2019 році — національну премію «Укрсучфото».
 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень