Небіжчика принесли в банк, щоб отримати гроші на його похорон

Курйоз стався в Індії

В індійському штаті Біхар селяни принесли в банк тіло свого померлого сусіда, працівника ферми, аби отримати гроші з його рахунку на кремацію тіла. Про це повідомляє Daily Mail.

Тіло 55-річного Махеша Ядава виявили сусіди через кілька годин після його смерті. Родини у нього не було, тож ховати чоловіка було нікому. Сусіди обнишпорили помешкання померлого у пошуках грошей, щоб оплатити похорон. І знайшли його банківську книжку, в якій значилося, що у нього на рахунку є 1600 доларів.

Люди взяли книжку та самого небіжчика і пішли в банк, в якому вимагали зняти гроші на похорон з його рахунку. Вони відмовлялися йти геть, поки не одержать готівку на проведення кремації.

Зрештою після втручання поліції банківський працівник мусив поступитися й виплатити їм деяку суму, адже ця сцена викликала паніку серед людей.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

 



 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень