Велике кохання – Дівам, дуже спокусливий день – Близнятам: гороскоп на 28 травня

А Козороги страшенно ревнуватимуть

ОВНИ

Ви будете вельми непередбачуваними, адже ваш настрій постійно змінюватиметься. Намагайтеся нікого не образити.

ТЕЛЬЦІ

Якщо у вас є спірні сімейні питання, з якими категорично не погоджуються ваші близькі, то краще обговорити це саме зараз. Є шанс, що ви зможете їх переконати.

БЛИЗНЯТА

Різні спокуси виникатимуть перед вами буквально на кожному кроці. Деякі з них будуть підштовхувати вас до неправильних і навіть незаконних вчинків. Обережніше!

РАКИ

Ви досягнете успіху лише в тому випадку, якщо будете ставити конкретні цілі, не будете розпорошувати увагу та займетеся тільки однією справою. Головне цього дня – зосередженість.

ЛЕВИ

Вам потрібно уважно слухати те, що говорять інші. Ви дізнаєтеся багато нового. І про себе в тому числі. Це не має вас розізлити, навпаки – невдовзі ви отримаєте користь від цієї інформації.

ДІВИ

Ви можете зустріти того, хто призначений вам долею. Зустріч відбудеться в не надто підходящому місці, але ви точно відчуєте, що це саме та людина.

ТЕРЕЗИ

Вже час переходити від обіцянок до вчинків. Якщо й далі будете зволікати, то можете зіпсувати собі репутацію.

СКОРПІОНИ

Все може піти не так, якщо ви будете відхилятися від плану. Зараз важливо чітко дотримуватися навіть часових рамок.

СТРІЛЬЦІ

Цього дня може з'явитися прохолода в особистих стосунках. Вам потрібно більше вкладати у ці відносини, бо коханим важко все тягнути на собі.

КОЗОРОГИ

Ви можете оскаженіти від ревнощів. Підстав у вас немає – ви все самі собі вигадали. Краще подумайте над тим, як стати більш впевненим у собі.

ВОДОЛІЇ

Вам варто придивитися до свого оточення - хтось дуже вами цікавиться. Якщо ви самотні, то у вас є шанс знайти другу половинку або, хоча б, трохи пофліртувати.

РИБИ

Ви можете серйозно посваритися з коханою людиною. Конфлікт може виникнути буквально на рівному місці через дрібницю. Дихайте глибше і не давайте емоціям узяти верх над розумом.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень