Шквал емоцій – Овнам, зміни в особистому житті – Ракам: гороскоп на 24 травня

А Діви несподівано отримають гроші

ОВНИ

Вам потрібно посилено контролювати свої емоції. Вони цього дня будуть зашкалювати. Ви можете зробити боляче людині, яка залежить від вас.

ТЕЛЬЦІ

Вам буде вдаватися майже все. Ви будете напрочуд зібраними та активними. Не зволікайте й починайте реалізовувати усі свої сміливі плани.

БЛИЗНЯТА

Не бійтеся проявляти свої почуття, виражати емоції. Від успіхів у особистому житті будуть залежати й ваші професійні досягнення.

РАКИ

Доля готує вам серйозні зміни, які стосуватимуться особистого життя. Однак, ніхто не знає, до чого це в результаті призведе.

ЛЕВИ

Вас чекає успіх у всіх справах, які ви розпочнете цього дня. Такі проєкти будуть розвиватися дуже швидко. Для особистих відносин день теж сприятливий, хоча не всі свої емоції ви зможете зрозуміти.

ДІВИ

Найголовнішою подією дня стане ваше фінансове збагачення. Прибуток надійде незаплановано та з абсолютно несподіваного джерела.

ТЕРЕЗИ

Ви можете відчувати що станеться щось недобре. Насправді це просто мандраж перед прийдешніми кардинальними змінами.

СКОРПІОНИ

Цього дня вирішиться ситуація, яка давно вас турбує. Розібратися з нею раніше не вийшло, хоча ви й доклали зусилля. Сьогодні ж все відбудеться навіть без вашої участі.

СТРІЛЬЦІ

За що б ви не взялися, все буде виходити не дуже добре. Тому краще й не намагатися робити щось важливе.

КОЗОРОГИ

Зовсім скоро відбудеться подія, яка змусить вас забути про романтику та відпочинок, адже у вас з’являться нові ділові партнери, з якими ви зможете досягти успіху.

ВОДОЛІЇ

Якщо ви нещодавно вступили у нові відносини, то повинні бути особливо обережні у спілкуванні зі своїм обранцем. Ваш зв'язок ще дуже тонкий і ваш натиск може його пошкодити.

РИБИ

Ви зробите велику помилку, якщо дасте гроші в борг, адже повернуть його вам нескоро. Якщо повернуть взагалі. Тому просто ввічливо відмовте.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень