Велика афера безплатного розмитнення: Експерт розповів, як ввезли в Україну 65 000 авто

Він вважає, що авто ввозили за шахрайською схемою

З 1 липня в Україні скасували «нульове» розмитнення іномарок. За квітень-червень завезли 236 792 автомобілі. Втім, як нещодавно стало відомо, все пройшло не так добре.

Глава дилерських центрів AUTO CRAFT Григорій Гріншпун розповів, що під час дії безплатного розмитнення 65 000 автівок ввезли в Україну за шахрайською схемою.  

За його словами, ділки купували в Європі «свіжі» автомобілі, безплатно їх розмитнювали та ставили на склад. Надалі ці автомобілі планують продати.

Майже новенькі або ж взагалі нові автомобілі ввозили в Україну безплатно, а тепер продаватимуть з урахуванням усіх податків, які існують на момент продажу.

Глава дилерських центрів вважає, що у такій схемі є всі ознаки крадіжки, скоєної в особливо великих розмірах за попередньою змовою групою осіб (ст. 185 КК України). Він закликав Верховну Раду створити спеціальну тимчасову слідчу комісію з депутатів опозиційних партій та експертів для розслідування можливого злочину.

Джерело: Today.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень