У нетверезих рівнянок конфіскували два автомобілі (ФОТО)

Транспортні засоби передадуть на потреби ЗСУ і ТрО

Водійок у стані алкогольного сп’яніння сьогодні зупинили у Рівному.

Першу помітили на вулиці Здолбунівській. 27-річна водійка автомобіля Volkswagen була з помітними ознаками наркотичного сп'яніння. Однак від проходження огляду відмовилася.  Патрульні оштрафували рівнянку за ч. 2 ст. 130 КУпАП (повторне, протягом року, керування транспортним засобом у стані сп’яніння).

Другий випадок стався на вулиці Степана Бандери. Охоронці порядку виявили в 31-річної водійки авто Mazda ознаки алкогольного сп’яніння. Від проходження огляду на стан сп’яніння жінка відмовилася. Поліцейські склали протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП (керування в стані сп’яніння).

Патрульні вилучили транспортні засоби на потреби армії. 

До слова, за керування в стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння автомобіль поліцейські одразу ж вилучають на потреби ЗСУ і ТрО.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень