Вдруге за кілька днів у Рівному пікетували шляховиків. Вимоги змінилися (ФОТО)

Бо «більша вина на Службі автодоріг»

Другий за кілька днів пікет дорожників сьогодні відбувся у Рівному.

Нагадаємо, минулого четверга на акцію зібралися члени Громадської організації «Авто Євро Сила Рівне».

Це ж приміщення тиждень тому

На анонсований пікет приїхало вп`ятеро менше людей, ніж заявляли - близько сотні. На сходах приміщення, яке розділяють Рівненський облавтодор і Служба автодоріг області, розклали поламані на дорогах Рівненщини автозапчастини і лопати – як інструмент дорожників.

Серед об’єктів інсталяції був iPhone, який члену всеукраїнської ГО «Авто Євро Сила» лопатою розбив працівник райавтодору.

Серед іншого активісти вимагли звільнити з посади керівника Рівненського облавтодору Володимира Квачука.

Сьогодні, на відміну від попереднього пікету, громадська організація «Сотня майдан» вимагала звільнення голови обласної Служби автодоріг Петра Удовиченка.

Мовляв, саме ця установа більш винна у ганебному стані доріг, пояснив керівник громадської організації Анатолій Полюхович:

- Ми почули, що хочуть звільнити начальника облавтодору. Я вам скажу: якщо він винуватий – ми не проти його звільнити, і допоможемо. Але наразі ми не побачили, що повністю винуватий він у цьому. Ми побачили, що більша вина на Службі автодоріг. Вони відповідальні. Облавтодор - це звичайний підрядник, який потім уже робить після тих фірм, які зробили дороги. А Служба автодоріг відповідає за все: за тендери, яку фірму допустити, яку фірму не допустити.  

Як повідомили у Службі автодоріг, керівник нині на лікарняному.

Сьогоднішній пікет був скромніший за попередній. За словами організаторів, вони запрошували активістів ВГО «Авто Євро Сила» і Національного корпусу приєднатися до акції. Проте, їх не було.

Тож пікетували установу близько 10 осіб.

А от згадку в анонсі пікету, який сьогодні проводила «Сотня майдан» «Авто Євро Сила» просить вважати дискримінацією. Про це написали на своїй сторінці у Facebook і закликали правоохоронців розібратися.  

Звільнити керівників обох установ «Авто Євро Сила» вимагала під час сесії обласної ради у травні.

Проект рішення з такими ж вимогами підготував депутат Володимир Муляр. Однак, його колеги у сесійній залі не підтримали, - йдеться у матеріалі «Рівне вечірнє»

Пікет АЄС перед початком засідання сесії облради у травні. Фото "Рівне вечірнє".

Вже під час пікету минулого четверга «Авто Євро Сила» зосередилася на вимозі звільнити лише начальника облавтодору.

Понесли відповідне звернення голові ОДА. Однак, керівника цієї установи призначають (чи звільняють) у міністерстві інфраструктури.

Такими наліпками обклеєли кабінет Володимира Квачука активісти "Авто Євро Сили" минулого четверга

Сьогодні «Сотня майдан» жодних вимог і листів не передавала.

Як повідомила Радіо Трек Валентина Бізюк із прес-служби Служби автодоріг, активісти сказали, що напишуть запит із питань, які їх цікавлять.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень