«Нас продали разом із квартирами». Рівняни пікетуватимуть суд

Там триватиме судове засідання

Мешканці квартир на Мельника, 16 та Волинської дивізії знову пікетуватимуть Рівненський міський суд.

Акцію протесту вони запланували на 30 травня. Нагадаємо, що десятки нових осель на початку 90-х люди отримали від держави. У 1993 році державне підприємство ДБК передало ці квартири у руки вже приватних власників. Нині квартири належать підприємсту «АМП ПЛЮС», чиїм керівником і засновником є Олексій Шлапак.

Нині він вимагає, аби мешканці нібито його квартир – виселялися. Або викупляли житло.

Останню гучну акцію біля суду рівняни влаштували наприкінці квітня.

30-го травня на 14-ту годину у Рівненському міському суді заплановане чергове судове засідання.

Мешканці гуртожитку на вулиці Мельника оскаржуватимуть договір купівлі-продажу, який держава уклала з приватними власниками у 93-му році, розповідає одна з мешканок спірних осель Надія Скорик:

Суддя Бардій розглядатимет скасування договору купівлі продажу від 11-го червня 93-го року за 9 квартир. В нас усіх різні адвокати, тому засідання буде лише по цих 9-ти квартирах. Тоді нас продали разом із квартирами без нашого відома. Ми вважаємо, що квартири наші, а продали їх незаконно.

Викупити ці квартири протягом 25 років мешканці не змогли з різних причин. Одні кажуть, що не мали грошей, інші – що їм не казали їх викупляти. Нині, за словами мешканців, Олексій Шлапак просить за всі квартири півмільйона доларів США.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень