Рівняни, яких виселяють з квартир, пікетували міський суд (ФОТО)

Відбулося засідання щодо одного з помешкань

Рівняни, яких виселяють з квартир, пікетували Рівненський міський суд. Це мешканці будинків на вулиці Мельника та Волинської дивізії, де 69 квартир, як виявилося, не належать їхнім жителям.

У 92-му році сім’ї з дітьми отримали ці оселі від держави, однак частина не встигла їх приватизувати.

Рівненське державне підприємство, яке надало ці приміщення, потім перейшло до рук приватних власників, які автоматично стали власниками квартир. Згодом 69 квартир стали власністю фірми АПМ +, яка вирішила виселити людей звідти й подала до суду. Понад три роки триває тяганина, розповідає Надія Скорик – одна з мешканок спірних помешкань:

В 15-му році суддя Діонісьєва виселила нас на вулицю з малолітньою дитиною. Нас продали в 93-му році разом з дітьми, у той час, як ми там рік жили. Ми подали апеляцію, суд лишив рішення попередньої інстанції без змін. Подали касацію, і Вищий суд відправив апеляцію на перерозгляд, але в той час АПМ + продало вже нас одному Феськову.

Тож до суду сьогодні Надія Скорик прийшла як відповідач. Підтримували її інші власники квартир.

Оселю рівнянки викупила особа на прізвище Феськов, яка через суд хоче теж виселити жінку звідки.

Суд проводила вже згадана суддя Наталія Діонісьєва, до якої надія Скорик висловила недовіру, тож протягом двох днів Рівненський міський суд змінить представника Феміди та продовжить розгляд справи.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень