Екс-начальник ДАІ Рівненщини зможе отримати у власність квартиру

Йдеться про Миколу Слободенюка

Рішення про виключення з числа службових квартири, у якій мешкає з родиною Микола Слободенюк, прийняв міськвиконком Рівного. 

Це трикімнатна квартира у будинку №446-А на вулиці Соборній у Рівному житловою площею 46 кв. метрів, яка належить управлінню Міністерства внутрішніх справ у Рівненській області.

Тепер Микола Слободенюк зможе житло приватизувати. 

Нагадаємо, що Микола Слободенюк очолював ДАІ області у 2006-2011 роках. Після звільнення, яке на його думку, було незаконним, як повідомляло "Рівне вечірнє", судився за поновлення на посаді.

Микола Слободенюк (фото "Рівне вечірнє")

У 2016 році видання "В кулуарах" повідомляло, що Рівненська місцева прокуратура встановила, що Микола Слободенюк підробив диплом Київського національного університету внутрішніх справ за спеціальністю «Правознавство». Факт підробки був виявлений у ході перевірки відомостей про його особу, яка здійснюється при бажанні зайняти посаду держслужбовця. І з’ясувалося, що зазначений диплом офіційно не видавали. 

До речі, дружина Миколи Слободенюка Інна очолює Рівненське вище професійне училище Департаменту поліції охорони. У декларації про доходи за 2016 рік вказує, що її чоловік Микола Слободенюк має у власності квартиру у Києві площею 80,5 кв. метра, власником якої став у 2010 році.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Теги: житло
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень