На Рівненщині обмежують рух великогабаритного транспорту

Дороги хочуть вберегти від руйнування у спеку

Уже від 10 травня на Рівненщині вводиться тимчасове обмеження руху великовагового транспорту. Обмежання діятиме з 10 до 22 години.

У такій спосіб на Рівненщині намагаються вберегти дороги від передчасних руйнувань. Обмежання впроваджене у період спекотної погоди при температурі повітря більше +28 С і поширюватиметься на транспорт загальною вагою понад 24 тонни та навантаженням на вісь більше 7 тонн.

Проте, обмеження руху не поширюється на транспортні засоби, які здійснюють пасажирські перевезення, перевезення вантажів, що швидко псуються, та тих, що використовуються під час ліквідації стихійних явищ або надзвичайних ситуацій.

Служба автомобільних доріг у Рівненській області звертається до перевізників із розумінням поставитися до тимчасових незручностей та обов’язково враховувати зазначені обмеження при плануванні маршрутів.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень