«Дороги – одна з найбільших проблем», - Муляренко

Відбулася нарада на цю тему

У Рівненській ОДА відбулася розширена нарада щодо стану доріг області. Її провів голова адміністрації Олексій Муляренко. Участь брали керівники районів, представники фірм-підрядників і ГО «Авто Євро Сила». Муляренко зауважив, що дороги – одна з найбільших проблем в області:

Дороги – одна з найбільших проблем не лише для Рівненщини, а й загалом на всій території України. Дорожня інфраструктура руйнувалася десятиліттями. І це питання – не сьогоднішнє. Доводжу до відома, що торік було здано в експлуатацію лише дві великі ділянки дороги на напрямку Рівне-Городище-Старокостянтинів, до цих ділянок зауваження мінімальні. Решта відрізків були розпочаті і кожен з них на різній стадії виконання. Маємо 154 мільйони гривень перехідних коштів від митного експерименту, що дозволить завершити ремонтні роботи.

Напередодні наради заступник голови ОДА Віталій Ундір особисто проінспектував поточний стан дороги Рівне-Городище-Старокостянтинів та виконання ремонтних робіт.

Основна частина зустрічі була присвячена детальному розбору ситуації на дорогах Рівненського, Березнівського, Костопільського, Острозького і Здолбунівського районів. Присутні в залі представники підрядних організацій публічно давали пояснення та озвучували терміни початку й завершення робіт.

Цьогоріч на  будівництво і ремонт доріг місцевого значення буде спрямовано 281 мільйон гривень. Ця сума буде розподілена між районами області відповідно до протяжності дорожного полотна. Олексій Муляренко доручив керівникам районів підготувати пропозиції, які саме ділянки ремонтувати і обґрунтувати першочерговість.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень