Об'їзна біля Рівного таки буде. Коштуватиме півмільярда гривень

Роботи планують розпочати у 2019-му

Ділянка дороги від "Рівнеазоту" до Карпилівського кільця. Вона стане частиною об'їзної дороги

Почати будувати рівненську об’їзну планують вже у 2019 році. Днями «Укравтодор» погодив пропозицію обласної Служби автодоріг щодо побудови північного об’їзду Рівного.

Дорога матиме протяжність 14 кілометрів і складатиметься з трьох умовних частин, розповідає заступник начальника будівництва Служби автодоріг Михайло Федорук:

Об’їзна буде починатися від Житинського кільця, 2,7 кілометра - там буде з’їзд з дворівневою розв’язкою.

Приблизно на цій ділянці побудують двосторонню розв'язку. Google Maps

Потім шість кілометрів будівництво в напрямку Хотина та «Рівнеазоту».

 

Далі там буде вже наявна дорога – 4 кілометри, де ми проведемо поточний середній ремонт, і далі ще є 4 кілометри дороги підвідомчої «Рівнеазоту», яку ми також поремонтуємо. Виїзд буде на Карпилівському кільці. Всього 14 кілометрів від дороги Н 25 до дороги Н 22.

За нинішніми підрахунками об’їзна коштуватиме 550 мільйонів гривень. Частину цих грошей насамперед має виділити Дорожній фонд.

Окрім цього, каже Михайло Федорук, можливо вдасться отримати кредитні кошти від міжнародних фінансових організацій. Нині шляховики готуються оголосити тендер на розробку проектно-кошторисної документації. До кінця цього року служба має вирішити усі проекти та земельні питання, аби в наступному розпочати роботи.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень