У Рівному радилися щодо небезпечних мостів

Нарада відбувалася безпосередньо на місці небезпеки

Фото Любові Романюк

Нагадаємо, що кілька тижнів тому цю проблему порушила депутат міськради Рівного Любов Романюк, яка стверджувала, що мости на вулицях Млинівській і Князя Володимира у такому стані, що можуть обвалитися, і що «Укрзалізниця» не має коштів на ремонт. А міська влада не може їх відремонтувати, оскільки частина мостів над залізницею не перебуває у комунальній власності.

Сьогодні на мостах побували представники влади Рівного й «Укрзалізниці». І погодилися, що проблема є, хоча й не така страшна.

Детальніше розповідає начальник міського шляхо-експлуатаційного управління Віктор Климук:

Ситуація перебільшена, що мости можуть обвалитися, тому що основні конструкції і несучі споруди відповідають технічним вимогам. Є два основних недоліки: незадовільний стан асфальтобетонного покриття та термошвів – термоз’єднань між конструкціями, і незадовліьний стан водовідвідної системи на мостах. На це вказано представникам «Укрзалізниці».

За словами Віктора Климука, представники «Укрзалізниці» визнали проблему і пообіцяли знайти кошти на ремонт. Щоправда, коли саме його зроблять – не уточнили.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень