Чому швидка у Рівному через стан дороги не могла доїхати до хворого: пояснення міського ШЕУ

Ми повідомляли про те, що швидка забуксувала на вулиці Надвірній у районі Нового Двору

Й автомобіль з медиками з багнюки довелося визволяти рятувальникам. 

Начальник міського шляхо-експлуатаційного управління Віктор Климук (на фото вгорі) пояснив, що так сталося тому, що на цій вулиці взагалі нема дороги:

Це нові вулиці, на яких просто доріг ще ніхто не будував. Там просто є природній проїзд. Це аж ніяк не вулиця з твердим покриттям. Це приватний сектор. У багатьох приватних секторах, наприклад мікрорайони №№61, 62 люди складалися грошима і будували собі дороги. Те саме відбувається в мікрорайоні на вулиці Макарова-Пржевальського. А як ця – я вам так зненацька відповідь не дам.

За словами Віктора Климука, аналогічна ситуація зі станом доріг спостерігається і в мікрорайоні Червоні Гори. А на питання, як її вирішити, каже, що зазвичай у таких випадках мешканці звертаються до міського голови і тоді дорогу будують за пайової участі мешканців і влади.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень