У Рівного з'явилися гроші на завершення ремонтів доріг. Одна з них чекала 12 років

Це кошти від перевиконання бюджету

Станом на 1 квітня перевиконання бюджету Рівного становило 29,8 мільйонів гривень. І їх керівництво міста пропонує спрямувати на завершення ремонтів доріг на вулицях Макарова та Волинської Дивізії.

Начальник міського управління бюджету і фінансів Віктор Шульга на засіданні бюджетної комісії міськради повідомив:

Пропозиція міського голови була на 25 мільйонів 450 тисяч гривень збільшити видатки на капремонт дороги на Макарова. У нас виділено 17 мільйонів гривень на цей об'єкт. Плюс ці 25 мільйонів. Буде 42 250. Загальний проект коштує 48,5 мільйона.

 

Реконструкція вулиці Волинської Дивізії – 2 мільйони 550 тисяч. Є звернення заступника міського голови Хмилецького. Перший шар дороги тут покладений ще у 2006 році.

Віктор Шульга пояснив, що якщо ще рік дорога на вулиці Волинської Дивізії простоїть без ремонту, то першого шару дорожнього покриття не залишиться. Окрім цього, на цій вулиці потрібно облаштувати зупинки громадського транспорту.

Питання про виділення коштів на ремонти цих доріг розглянуть на одній з найближчих сесій міськради Рівного.

 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень